<![CDATA[AVIXON Services Finland Oy | Hallituspalvelut | Consulting | Safety | Finland's Top Professional Aviation Consultant | Board Advisory | Dronepalvelu - Ajankohtaista]]>Tue, 23 Feb 2021 22:45:37 +0200Weebly<![CDATA[Liikkeenjohdon konsultti]]>Mon, 18 Jan 2021 13:33:54 GMThttp://avixon.fi/ajankohtaista/liikkeenjohdon-konsultti
]]>
<![CDATA[Uudistuminen]]>Mon, 18 Jan 2021 08:58:42 GMThttp://avixon.fi/ajankohtaista/uudistuminenVuosi 2020 oli asiakkaillemme haastava ja AVIXON:lle käänteentekevä. Koronapandemia johti monella toimialalla tulovirran äkilliseen lamaantumiseen ja merkittäviinkin vaikeuksiin. Yritystoiminnan jatkuvuuteen ja riskienhallintaan kohdistuu epävarmoina aikoina paineita, mutta olemme olleet menestyksellisesti mukana varmistamassa asiakkaidemme liiketoimintaa, tuotantoa ja muotoilemassa strategiaa.

Poikkeuksellinen tilanne vaatii uudistumista ja tahtoa. Olemme vuonna 2020 sitoutuneet uudella tavalla asiakkaidemme liiketoiminnan kasvuun myös omalla laskutuksellamme. Tämä onkin ollut uusi ja kiinnostava tapa asiakkaillemme hyötyä osaamisestamme. Palkkiomme määräytyy näissä tapauksissa mitattavien tulosten mukaan. Asiakkaallemme tämä on näkynyt työn laadukkuutena, paneutumisena, kumppanuutena, resursseina sekä taatusti kustannusvastaavana palveluostona. 

​Muutos toimintamallissamme oli menestys. AVIXON liiketoiminnan uudistuminen johti konsulttipalvelujen eriyttämiseen omaan yhtiöön vuoden 2021 alussa. Pystymme yhtiöittämisellä kehittämään palvelukykyämme edelleen ja toteuttamaan tehokkaammin asiakkaidemme kasvua. Haluamme muotoilla lisää uusia tapoja edistää yrittäjyyttä, liiketoimintaa ja muutoshallintaa osana konsulttipalveluja. Oikeastaan haluamme kehittää yritystoiminnan omistaja-arvoa ja yrityksiä löytämään oman menestysreseptinsä. Omistajia tuemme löytämään oman omistajastrategian ja johtoa tuemme sitä toteuttamaan silloin kun tukea tarvitaan. 

Hyppää rattaille. Sovitaan kartoittava tapaaminen!  ]]>